Uusi GZ200 esiteltiin Gron Zone -varavoimalaperheeseen Piha ja Luonto -messuilla

Uusi GZ200 esiteltiin Gron Zone -varavoimalaperheeseen Piha ja Luonto -messuilla

Monipuolisesti ladattava Gron Zone-varavoimalauutuus GZ200 esiteltiin 6.-7.5.2023 Tampereen Piha ja Luonto -messuilla. Uusi tulokas on vain 1,9 kg painava varavoimala, mitä voi ladata neljällä eri tavalla: verkkovirran lisäksi aurinkopaneelista, 12 V -tupakansytytin laturilla ja myös USB-C-liitännästä. Kuvassa GZ-varavoimalasarjan isoveli GZ1500 lataa pikkusiskoaan USB-C-kaapelin avulla.

GZ200 on kevyt virtapankki jossa on sisäänrakennettu litiumrautafosfaattiakku, ja rungon kuori on valmistettu erittäin lujasta alumiiniseoksesta. Turvallisuus ja luotettavuus on varmistettu valmistajan toimesta ja sillä on asiaankuuluvat
sertifikaatit (ROHS, CE, FCC). Laitteessa on monipuoliset tasavirta -ulostulot: USB, USB-C sekä tasavirtaa useilla eri jännitteillä suurempia tehoja tarvitsevia laitteita varten. Laite sopii käytettäväksi puhelimien, padien ja monien kannettavien tietokoneiden sekä mm. droneakkujen lataamiseen. 

Messuvieraat ihailivat uuden tulokkaan tyylikästä ja kompaktia viimeistelyä. Laitteen todettiin sopivan hyvin pidentämään vaellus- ja luontoretkien mobiililaitteiden käyttöaikaa. Myös pyöräretkien ja moottoripyöräilyn osalta laite sopii mainiosti sivulaukkuun varmistamaan tasavirtalaitteiden virransyötön ja tuomaan mukavuutta leiriytymiseen verkkovirran ulkopuolella. GZ200-laiteesta on saatava valmiiksi paketoituna jokaisen ekologisen gamerin täydellinen tietokoneiden ja mobiililaitteiden kevyt kannettava varavirtapaketti, missä on mukana GZ200-varavoimalan lisäksi 12V SKC019-autolaturi ja SD90-aurinkopaneeli.